Computertaal dat staat voor webhosting en support
Safety first

Webhosting & support

Naarmate ons dagelijks leven zich steeds meer online afspeelt, zullen hackers steeds vaker proberen om er voordeel uit te halen (letterlijk). Ons onderhoudspakket is ontworpen om je website te beschermen tegen dergelijke cyberaanvallen en zorgt ervoor dat uw website ten allentijde beschermt is tegen dit soort aanvallen.

En als er toch iets misgaat? Maak je geen zorgen. We nemen regelmatig back-ups van je website, zodat we altijd een kopie hebben en er niets verloren gaat!

Bekijk de pakketten
Onderhoud

Altijd up-to-date

Ben je op de hoogte van het feit dat een website niet ophoudt bij de ontwikkelingsfase? Ook na de lancering is het van belang om deze goed te onderhouden, zodat hij blijft functioneren zoals bedoeld. Je website bevat diverse plug-ins die verantwoordelijk zijn voor uiteenlopende functies, denk aan online betalingen of een reserveringssysteem. Het is cruciaal om deze plug-ins regelmatig bij te werken. Daarom zorgen wij dat dit altijd in orde is!

Computertaal dat staat voor webhosting en support
Start nu

Start nu met webhosting

Webhosting is essentieel voor jouw website. Zonder staat jouw website namelijk niet online. Neem contact met ons op en we bekijken samen welke pakket het best bij uw situatie past.

Neem contact op
Voor elk budget het perfecte all-in pakket

Onze pakketten

Of het nu over puur technische optimalisatie, blijvende optimalisatie of een volledig pakket met copy gaat. Voor iedere onderneming en prijs hebben we een een geschikt pakket ter beschikking.

Basic
Advanced
Professional
49€
Per maand
79€
Per maand
99€
Per maand
Geen opstart kost
Check
Check
Check
Back up
Maandelijks
Wekelijks
Dagelijks
Core updates
Check
Check
Check
Persoonlijke support
Check
Check
Check
Beveiliging (SSL certificaat)
Check
Check
Check
Webhosting
Check
Check
Check
SPAM optimalisatie
Kruis
Check
Check
Database optimalisatie
Kruis
Check
Check
24/7 monitoring
Kruis
Check
Check
Snelheidoptimalisatie
Kruis
Kruis
Check
Support
30 min
/maand
60 min
/maand
120 min
/maand

Wat de klanten zeggen

Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn website uit handen gaf. Het was een mega grote stap. Maar Gilles heeft dat goed opgepikt en meegedacht met wat we kunnen verbeteren. Samen hebben we mijn huidige site herzien (dacht ik). Maar hij heeft helemaal zelf een nieuwe bedacht. Heel knap gedaan, ik had het echt niet beter kunnen doen. Het grote pluspunt is dat alles bespreekbaar is en geen moeite is hem teveel. Het was een hele fijne samenwerking. Ik heb dan ook met plezier een abonnement afgesloten zodat alles steeds tip top zal verschijnen op mijn site zonder dat ik daar zelf geen avonden meer aan verspil. Het is nu pas met het uit handen te geven dat ik besef hoeveel tijd ik hiermee bespaar. Dank je wel !
Betty's Trimsalon
Eigenaar
Afbeelding die aanmoedigd om contact opt te nemen
Get in Touch

We bekijken samen welk pakket het best bij uw onderneming past.

Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Kijk alles nog eens na, er klopt iets niet.