Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden

Als je vragen hebt over onze algemene voorwaarden, stuur ons dan gerust een bericht. We zijn altijd hier om te helpen!

Algemeen

Website

Deze website is eigendom van Pixel Rise. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan (bedrijf) of rechthoudende derden.

Website Design

Portfolio-functie

Pixel Rise bevat standaard websites van leden in zijn portfolio. Als een klant niet aanwezig wil zijn in de portfolio, zal Pixel Rise ervan afzien deze te vermelden.

Webhosting en support

Website Updates

Updateverzoeken kunnen ingediend worden via whatsapp, mail of bellen. Updates van pagina-inhoud worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen uitgevoerd. Updates voor de ontwikkeling van nieuwe pagina's worden doorgaans binnen 7-10 werkdagen uitgevoerd.

Website Hosting

Alle websites worden gehost via Webflow-hosting services. Pixel Rise is niet verantwoordelijk voor eventuele hosting gerelateerde technische problemen, downtime of gegevensverlies. Pixel Rise vertegenwoordigt echter het lid en werkt samen met Webflow om eventuele technische problemen op te lossen.

Website onderhoud

Het onderhoudscontract kan jaarlijks of maandelijks betaalt worden. Kiest u voor jaarlijkse betaling moet dit in 1maal betaalt worden en heeft een looptijd van 12 maanden, dit kan enkel opgezegd worden mits Pixel Rise ten minste maand op voorhand op de hoogte wordt gebracht door de cliënt. Kiest de klant voor maandelijkse betaling dan wordt er elke maand een bedrag betaalt dat duurder is dan jaarlijkse betaling, dit kan enkel opgezegd worden mits Pixel Rise ten minste maand op voorhand op de hoogte wordt gebracht door de cliënt.

Contacteer ons

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, kunt u contact opnemen met ons team of ons per post schrijven op:
Keyserstraatje 1
2040 Berendrecht