Over ons bedrijf

Het verhaal achter ons bedrijf: Pixel Rise

Een bureau met materiaal in het grijs
Een voorbeeld van een website template
Pixel Rise verhaal

Klaar om te ontwerpen

Ik was vaak bezig met het ontwerpen van zaken op de computer. Daarom heb ik besloten om enkele online opleidingen te volgen. Na deze eerste stap heb ik ons bedrijf: Pixel Rise opgericht. We willen kleine bedrijven of start-ups geven waar ze recht op hebben, een unieke website waarmee ze zich kunnen laten zien in de online wereld.

Onze missie

Creëer een geweldige gebruikerservaring

Onze missie is om het kleine bedrijven mogelijk te maken een goed gebouwde, bijgewerkte website te hebben die functioneert als een aanwinst voor hun bedrijf. Werk samen met Pixel Rise om uw site up-to-date te houden met nieuwe inhoud en informatie

Een symbool van bergen, dat een solide basis weergeeft.
Solide basis

Wij beschouwen een website als de ruggengraat van uw online aanwezigheid. Alle online contactpunten linken terug naar uw website.

Symbool voor authentieke content
Authentieke content

Door de extra stap te zetten om authentieke content te creëren, laat je het ware karakter van je bedrijf naar voren komen.

symbool voor het up to date houden van de informatie
Up to date informatie

Klanten voelen zich op hun gemak wanneer ze uw website bezoeken en vinden precies wat ze zoeken. Gebruikerservaring begint online.

Industrie artikels

Bronnen voor onze lokale bevolking

Bij Pixel Rise geloven we dat op de hoogte blijven van de nieuwste technologie een van de beste manieren is om te draaien en aan de top te blijven.

Bezoek de Pixel-Blog
Pijl naar beneden in het geel