Een website laten maken

Een website op maat

In een wereld van verandering is digitale aanwezigheid onmisbaar!Wil je een website laten maken? Of ben je niet helemaal tevreden van je huidige? Zoek je een gespecialiseerd webdesign agency voor het maken van een webshop?

Dan ben je bij Pixel Rise aan het juiste adres!Bekijk onze pakketten en ontdek welk pakket ideaal is voor de verdere uitbouw van jouw onderneming.

Onze pakketten
Onze missie

Wat is onze missie?

Onze missie is om de unieke identiteit en visie van uw organisatie te vertalen naar een boeiende en doeltreffende website. We begrijpen dat elke organisatie een eigen verhaal heeft, met specifieke waarden, doelen en een eigen persoonlijkheid. Ons doel is om deze elementen nauwkeurig te vangen en ze te weven in een digitale ervaring die de essentie van wie we zijn en wat we nastreven perfect weergeeft.

Responsive design

Website op maat laten maken met een responsive design

We ontwerpen websites met een responsive design om een naadloze en bevredigende ervaring voor alle gebruikers te verzekeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. In een steeds meer mobiel-gedreven wereld, waar mensen websites bezoeken via smartphones, tablets en computers, is het van vitaal belang dat uw website zich aanpast aan verschillende schermformaten.

Een responsive design past automatisch de lay-out en inhoud aan, zodat gebruikers moeiteloos kunnen navigeren en de volledige inhoud kunnen verkennen zonder dat ze hoeven in te leveren op esthetiek of functionaliteit. Dit resulteert in hogere klanttevredenheid, betrokkenheid en conversiekansen, en draagt bij aan een positieve online reputatie voor uw merk.

Bureau met iMac en Macbook en iPhone die staan voor het plan van aanpak
Kosten website

Hoeveel kost een website op maat?

Wat een website u juist gaat kosten? Dat leggen we graag uit!

Ontdek hier de prijs van uw website
All-in pakket

Website Design

Kies het pakket dat het best aansluit bij uw behoeften. We kunnen ook samen kijken wat het best bij u past.

One-pager
éénmalig
650 €
Ontdek het gemak van onze One-Pager, een compact en krachtig pakket dat de essentie van jouw boodschap in één overzichtelijke pagina vangt. Ideaal voor wie beknopte maar impactvolle informatie wil delen. Onze One-Pager is een visueel aantrekkelijke en doelgerichte presentatie, perfect geschikt voor een snelle introductie, projectweergave, of als een effectieve tool om interesse op te wekken.
Check
Jouw huisstijl
Check
One page
Check
Responsive design
Check
Basis stockfoto's
Check
SEO inclusief
Check
Professionele website
Neem contact op
All-in pakket
Vanaf
750 €
Ontdek het fundament van succes met ons all-in pakket, een uitgebalanceerde en betaalbare oplossing om jouw doelen te bereiken. Dit pakket legt de basis voor een sterke online aanwezigheid en doeltreffende communicatie. Of je nu een startende onderneming bent of gewoon wilt beginnen met het versterken van jouw merk, het all-in pakket biedt de essentiële bouwstenen voor groei.
Check
Jouw huisstijl
Check
Tot 6 pagina's
Check
Responsive design
Check
Premium stockfoto's
Check
SEO inclusief
Check
Contactformulier met spamfilter
Check
Professionele website
Neem contact op

Wat de klanten zeggen

Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn website uit handen gaf. Het was een mega grote stap. Maar Gilles heeft dat goed opgepikt en meegedacht met wat we kunnen verbeteren. Samen hebben we mijn huidige site herzien (dacht ik). Maar hij heeft helemaal zelf een nieuwe bedacht. Heel knap gedaan, ik had het echt niet beter kunnen doen. Het grote pluspunt is dat alles bespreekbaar is en geen moeite is hem teveel. Het was een hele fijne samenwerking. Ik heb dan ook met plezier een abonnement afgesloten zodat alles steeds tip top zal verschijnen op mijn site zonder dat ik daar zelf geen avonden meer aan verspil. Het is nu pas met het uit handen te geven dat ik besef hoeveel tijd ik hiermee bespaar. Dank je wel !
Betty's Trimsalon
Eigenaar
Ontdek ons

Portfolio

Ontdek hieronder de websites die we reeds gemaakt hebben.

Betty's Trimsalon

Checkmark
Website design
Bekijk het project.
Afbeelding die aanmoedigd om contact opt te nemen
Get In Touch

Kom Gerust Eens Praten.

Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Kijk alles nog eens na, er klopt iets niet.
Symbool voor FAQ

Veel gestelde vragen

Hebt u nog steeds vragen over Pixel Rise?
Contacteer ons
Hoe lang duurt het om de website te bouwen?
Pijl naar onder
Welke software gebruiken we om de website te bouwen?
Pijl naar onder
Waarom is goed webdesign belangrijk?
Pijl naar onder
Moet mijn website mobielvriendelijk zijn?
Pijl naar onder
Kan ik mijn website later nog aanpassen?
Pijl naar onder
Pijl naar beneden in het geel